Did you know?

Facebook LinkedIn Instagram
actress Iva Strljic

Artisans Concept


Svaka ideja je mnogo jasnija ako se ispravno opiše rečima.
Čuo sam to bezbroj puta tokom odrastanja, ali tek od skora mi postaje jasno značenje.

Tereni, modeli, klijenti. Svaka ideja sa sobom nosi elemente koji samo ako su u skladu mogu da je prikažu u svetlu kakvom želimo. Kada je vizija precizirana na jednostavan način - ljudi, potencijalni klijenti je lakše upijaju.
To je ono što vidim kod svih svojih saradnika, jasnu viziju, koju oni neretko ne umeju da iskristališu zbog naboja entuzijazma. U pokušajima da ljudima dočaraju odredjene ideje, oni preteraju, ljudi izgube pažnju. Po pitanju ljudske pažnje, mislim da je sve postalo jasnije kada su se pojavili Vajnovi koji traju po 7 sekundi, nakon njih su usledili Snepčet, Insta stori, FB stori. Ljudska pažnja je kratka, želi jednostavnost. Ja želim jednostavnost, jasnoću.
Dugo sam ideje svojih saradnika razumeo bolje i jasnije nego svoje. Realno, sve je lakše sagledati iz trećeg lica. Shvatio sam da je prvi pogled na ideje stranaca racionalan. U isto vreme, volim detalje. Racionalnost, detalji, jasnoća. Volim pažnju i znam kako da je zadržim. Zato kroz rad sa klijentima, mogu da garantujem posvećenost koja će definisati ideju koja je visoko kvalitetna, jasna i potrebna ljudima.
Kroz priče o svojim iskustvima želim da vam pokažem kako izgleda u većini slučajeva put od ideje u glavi do konkretnog proizvoda, iskustva. Kada vidimo lepu fotografiju, plakat, logo, uglavnom nam izgleda kao da su se oni tako stvorili u samo jednoj misli. Ono što je lepo, deluje jednostavno, a koliko elemenata treba da se iskombinuje kako bi kreirao to jednostavno?
Zašto ti trenutno ovo čitaš? Da li jer pratiš moj rad i želiš da znaš više o istom? Da li sam ti iskočio kao potpuno slučajna stvarna njuz fidu? Okej, nije ni bitno, svakako mi je veoma drago što si tu.

Ja sam Miloš, a moja vizija jeste jasno, uredno i atraktivno tržište. Kako ću se pobrinuti da se to ostvari?
Baš ovo - Artisans Concept. Svako ko ima ideju u koju veruje, a koja doprinosi zajednici, treba da je prikaže na jasan, primamljiv način.
Tu sam da saslušam, izučim i stvorim primamljiv i pitki koncept koji će odgovarati na potrebe ljudi.

Artisans Concept je ono što će pomoći tvojoj, ili tebi poznatoj ideji da pronađe svoju autentičnost i izdvoji se iz trenutno naizgled jednoličnog tržišta. I dalje ovo čitaš? E pa za više - sačekaj sledeći tekst ili mi postavi pitanje. Ukoliko ti je nešto palo na pamet dok si čitao/la sve - voleo bih da znam. Hajde da obratimo pažnju na detalje ovih dana.

back to Artisans blog Blogovi

Privacy policy | Copyright © All rights reserved | by Artisans